Till minne av Chess

Chess

 

Under Chess 16:e år fick vi tyvärr säga hejdå till denna fantastiska dam. Under sina levnadsår var hon en mycket frisk och välmående beardis. Fram till en kort tid innan hon dog följde hon med ut på timmeslånga promenader, hon var en järnlady in i det sista...

Chess skrev beardishistoria ett flertal gånger genom sina många meriter på flera områden. Jag vet inte hur många år i rad som hon var den mest vinstrika beardislydnadstiken, hon fick även fina årslistplaceringar inom agility och utställning. Chess var en pigg, alert och härlig beardis, men framförallt så var hon min bästa vän.

Det finns inte ord som kan beskriva hennes intelligens och godhet, de räcker helt enkelt inte till. Precis på samma sätt finns det inte ord som kan beskriva den saknad och tomhet som hon har lämnat efter sig. Jag är ytterst tacksam för att få haft henne alla dessa år hos mig!

Nu vet jag att Chess dagarna i ända springer omkring på ängarna och i skogen och skäller, men också att hon äter så mycket godis som hon någonsin vill.

Tack för allt min lilla gumma! Vi ses i Nangijala.

Chess 14 år gammal